Terveys on meille sydämen asia

Me VeraVera.fissä olemme intohimoisia terveyden suhteen. Ymmärrämme, että ruumiin ja mielen terveys on ensimmäinen askel, jotta elämästä voi saada kaiken iriti. Siksi teemme jatkuvasti tutkimustyötä sen suhteen, mitkä vitamiinit ja luontaistuotteet auttavat pitämään sinusta huolta.

Keitä olemme

VeraVeran tiimistä löytyy innokkaita tekijöitä, joiden yhteenlaskettu kokemus alalta lasketaan vuosikymmenissä. Useimmille meistä kyseessä on sekä työ että harrastus. Vapaa-aikakin menee monella terveysaiheita tutkiessa ja tietysti henkilökohtaisesta terveydestä huolta pitäessä. Juuri siksi olemme niin hyviä kuin olemme.

Tavoitteemme

Meidän tavoitteemme on selkeä: parantaa suomalaisten terveyttä yksinkertaisin keinoin. Perinteisille lääkkeille on aikansa ja paikkansa, mutta ne ovat lähinnä tarpeen silloin, kun jokin on jo mennyt pieleen. Luontaistuotteet ja vitaminiit taas perustuvat pitkälti ennaltaehkäisyyn.

Haluamme tarjota kaikille lukijoillemme ilmaisen palvelun, jonka kautta voi hankkia helposti tietoa tästä tärkeästä aiheesta. Jos sinä löydät meiltä vinkin tai suosituksen, joka parantaa jokapäiväistä elämääsi, on työmme siinä tapauksessa tehty.

Yhteistyöhön VeraVeran kanssa?

Ota meihin yhteyttä!

Me etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, joiden arvot vastaavat omiamme. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille viesti, niin jutellaan lisää. Yhteinen sävel löytyy varmasti.