Vana tuttiketju

14,90

Korkkisella Vana-tuttiketjulla kiinnität vauvan tutin tai lelun kauniisti niin, että se pysyy aina mukana.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

 

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Korkkisella Vana-tuttiketjulla kiinnität vauvan tutin tai lelun kauniisti niin, että se pysyy aina mukana. Tuttia on myös hygieniasyistä suositeltavaa säilyttää tuttiketjuun kiinnitettynä – näin tutti ei pääse tippumaan lattialle tai likaiselle kadulle. Korkkikangas valmistetaan Portugalissa portugalilaisesta korkista. Tuttiketjussa on silikonirengas turvallista elintarvikesilikonia tutin kiinnitystä varten ja metallinen klipsi. Metalliklipsissä Vera-Vera tarra.

Tuttinauhan leveys 2cm ja kokonaispituus 20cm.

Materiaali-info:

Korkki kerätään korkkitammista puuta vahingoittamatta, jolloin uusi kerros on valmis noin 10 vuoden kuluttua. Korkkia on käytetty tuhansia vuosia sen mahtavien ominaisuuksien vuoksi: se on kevyttä, kestävää ja likaa hylkivää. Korkki muistuttaa ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin paljon nahkaa. Voit huuhdella tuttiketjun puhtaaksi vesihanan alla. Älä kuitenkaan jätä korkkista tuttiketjua veteen pitkäksi aikaa.

Turvallisuus:

Tuttiketju noudattaa SFS-EN 12586 standardin vaatimuksia. Huomioithan kuitenkin, ettei tuttiketju ole lelu, eikä rikkinäistä tuotetta saa koskaan antaa lapsen käsiin.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Materiaali

Korkki

Tuotesarja

Vana

Silikonirenkaan väri

Valkoinen, Musta, Vaaleanpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vana tuttiketju”