Pelto Keittiöpyyhe

22,90

Keittiöpyyhe hamppua, jämäkkä ja kestävä!
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Mikäli tuotteen varastosaldoa ei ole näkyvissä, toimitusaika on noin 1 viikko.

Tuotekuvat: Lämmin ilo

12 varastossa

Kuvaus

 

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Pelto-keittiöpyyhkeellä tuot luonnollista luksusta keittiöösi! Materiaalina 60% hamppu, 40% viskoosi. Pyyhelenkki 100% pellavaa. Valmistuksessa ei synny ollenkaan leikkuujätettä, vaan kangas hyödynnetään kokonaan. Kangas on esipesty, joten pyyhe ei kutistu ja on heti valmis käyttöön. Kokonaisuuden viimeistelee portugalilaista luonnonkorkkia oleva Vera-Vera -logolappu, joka on valmistettu käsityönä Bulgariassa.

Koko: 41cm x 58cm

Hoito-ohjeet:

  • Konepesu 40°C, kuosittelu kosteana.
  • Älä käytä huuhteluainetta, pyykkietikkaa voi käyttää.
  • Älä valkaise.
  • Ei rumpukuivausta.
  • Yhden pisteen silitys.

Materiaali-info:

Hamppu on yksi maailman vanhimmista viljelykasveista. Hamppukuidun tuottaminen on puuvillaa ympäristöystävällisempää. Se tuottaa runsaan sadon ilman keinokastelua, synteettisiä lannoitteita tai torjunta-aineita. Samankokoisella viljelyalueella hamppu tuottaa yli kaksinkertaisen määrän satoa puuvillaan nähden. Hamppu sitoo ilman hiilidioksidia tehokkaasti, joten sen viljely edesauttaa ilmastomuutoksen ehkäisyä. Hampun laaja juuristo ehkäisee eroosiota pitäen maata paikallaan.

Suuri kosteudensietokyky, imukyky ja hankauksen kesto tekevät hampusta loistavan pyyhemateriaalin. Hamppukuitu on hyvin samantapaista kuin pellava, ja pellavan tavoin sekin pehmenee jokaisessa pesussa.

Tuotekuvat: Lämmin ilo

Lisätiedot

Tuotesarja

Pelto

Väri

Luonnonvärinen

Materiaali

Hamppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pelto Keittiöpyyhe”

Saatat myös pitää...