Häät & juhlat

Pellavatekstiileillä viimeistelet juhlakattauksen, ja luot kotiin ylellisen hotellifiiliksen!

Kattaus

 

Kun kerran satsaat pellavalautasliinoihin, saat juhlaservetit vaikka loppuelämän juhliin! Pellava on kestävä materiaali, joka pehmenee ja paranee käytössä. Pellavakuidulla on luontaisesti antibakteerisia ominaisuuksia, ja se puhdistuu vaivatta.

Valikoimamme Puro-peite toimii myös juhlavana pöytäliinana, ja se on saatavilla myös mittojen mukaan, max 20m pituisena. 

Lautasliinoja löytyy suoraan valikoimasta kahta mallia: Aina, 30x30cm & Puro, 45x45cm. Molemmat, sekä Alku-sarjan värit saatavilla myös omilla mitoilla. Kysy tarjous: info@veravera.fi.

mitä jos viettäisitte hääyön kotona?

Oletko tullut ajatelleeksi, että hotelliyön sijaan voisitte satsata omaan kotiin ja viettää hääyön siellä? Ehkäpä kaasot laittaisivat kotinne valmiiksi, ja voisitte käpertyä hääjuhlan jälkeen omaan sänkyyn, johon pellavaiset lakanat olisi pedattu kutsuvasti. Uusista pellavalakanoista voitte nauttia kaikkina tulevina öinä, sittenkin kun hääjuhlien ja -matkan jälkeen koittaa arki. Tässä on häälahja, jolla teet arjesta ihanaa!

Olemme mukana LYYLI – Bridal & Wedding -hääyhteisössä. Sivulta www.lyyliwedding.fi löydät paljon inspiraatiota, ja voit ostaa oman LYYLI-jäsenyytesi! Oheiset kuvat kuvattu yhteistyössä LYYLIn kanssa.

Tutustu pellavatuotteisiimme

Selaa kaikkia tuotteita, ja löydä juhliisi täydelliset tekstiilit