Toimitusehdot

 

Voimassa 1.6.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Vera-Vera, y-tunnus 2830987-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.veravera.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: luottokorttimaksu Stripen välityksellä (VISA, MasterCard, American Express), luottokorttimaksu PayPalin kautta tai tilisiirto. Valitessasi tilisiirron, lasku lähetetään sähköpostiisi heti, kun tilaus on käsitelty. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, usein jo samana päivänä tilauksesta. Otattehan huomioon, että kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä, ja mikäli niitä ei löydy varastosta, on toimitusaika 1-3 viikkoa. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut (Suomeen) 6,00€ sisältävät posti- ja pakkauskulut. Yli 120€ tilaukset lähtevät ilman toimituskuluja. Ulkomaille toimitus on ilmainen yli 200€ tilauksissa. Toimitamme tilaukset postipakettina ja pikkupakettina, molempia voi seurata lähetystunnuksella. Pikkupaketti toimitetaan perille asti postiluukkuun tai -laatikkoon, ja postipaketin voit noutaa postista tai pakettiautomaatista. Voit myös noutaa tilauksen Oulun alueelta ilmaiseksi, ota yhteyttä sopiaksesi noutoajankohdan ja -paikan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Halutessasi tehdä palautuksen, otathan ensin yhteyttä info@veravera.fi. Huomioi, että palautuskulut jäävät asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

•nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

•pankkitilinumerosi

•kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Vera-Vera

Rautatienkatu 90 B 10

90400 Oulu

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@veravera.fi.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tuotteiden laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti ja laatu tarkastetaan ennen lähetystä. Mikäli huomaat kuitenkin tuotteessa valmistuksesta johtuvan vian/virheen, ota yhteyttä info@veravera.fi. Vastaamme viallisista tuotteista myös 14vrk palautusajan jälkeen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vera-Vera käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Vera-Vera sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.