Tarina

Kaikki alkoi keväällä 2017, kun ääneen lausuttu haave muuttui todeksi.

Vera-Vera syntyi halusta tehdä jotain omaa luoden samalla parempaa huomista luonnollisia, jo entisaikaan hyväksitodettuja materiaaleja käyttäen.

Vera-Veran ekologisilla ja luonnonmukaisilla tekstiileillä sisustat niin makuuhuoneen, kylpyhuoneen kuin keittiönkin. Pellavan eri muodot, pehmeät ja rouheat – ohuet ja paksut, muodostavat lempeän kokonaisuuden, joka sopii kotiin kuin kotiin.

Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa zero waste -periaatteella. Kankaat hyödynnetään kokonaan, eikä mitään heitetä hukkaan. Materiaaleina käytetyt pellavakankaat tulevat Suomeen eurooppalaisilta auktorisoiduilta tehtailta, ja niillä on Öko-Tex100 -sertifikaatti. 

Luotamme yksinkertaisuuteen ja luonnonmateriaaleihin. Ajattomuus mahdollistaa samojen tuotteiden sopimisen niin satoja vuosia vanhoihin savusaunoihin, kuin moderniin skandinaviseen kotiin. Ajaton tyyli pitää tuotteet pinnalla vuodesta toiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla herää kysyttävää!

-Veera

Valttikortit

Suomalaisuus

 
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan suomalaisia materiaaleja, ja suosimme suomalaisia tavarantoimittajia.

Ekologisuus

 

Valitsemme materiaalit niiden ekologisuus huomioon ottaen.

Kaikki tuotteet pakataan pahvisiin tai paperisiin pakkauksiin, jotka on mahdollista kierrättää. Pakkauksissa ei käytetä muovia. Pakkausteippi on valmistettu kierrätyspaperista. Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös meille saapuvat pakkaukset uudelleen.

Pyrimme välttämään leikkuujätettä. Liinavaatteiden ylijäämästä syntyy lautasliinoja ja pompuloita. Mitään ei heitetä hukkaan.

Käytämme tuotteidemme raaka-aineina myös kierrätysmateriaaleja.

Luonnollisuus

 

Haluamme tuoda esille luonnollisia materiaaleja, joilla on ylivertaisia ominaisuuksia.

Käyttämillämme bambu- ja pellavakankailla on Öko-Tex100 -sertifikaatit.

Vera-Veran design on luonnollisen yksinkertaista skandinaavista muotoilua.

Tutustu tuotteisiimme

Arvomme ja tarinamme näkyvät parhaiten rakkaudella tehdyissä tuotteissamme.