Toimitusehdot

TOIMITUS & PALAUTUS

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 1.6.2017 alkaen

 

 

Yleistä verkkokaupasta

 

Verkkokaupan tuotteita myy Vera-Vera, y-tunnus 2830987-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

 

Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.veravera.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

 

Tilausvahvistus

 

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

 

 

Maksutavat

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: luottokorttimaksu Stripen välityksellä (VISA, MasterCard, American Express), luottokorttimaksu PayPalin kautta tai tilisiirto. Valitessasi tilisiirron, lasku lähetetään sähköpostiisi heti, kun tilaus on käsitelty. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.

 

 

Toimitusaika

 

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, usein jo samana päivänä tilauksesta. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Vera-Veran etusivun ”Ajankohtaista"-osassa.

 

 

Toimitustapa ja toimituskulut

 

Toimituskulut 6,00€ sisältävät posti- ja pakkauskulut. Yli 120€ tilaukset lähtevät ilman toimituskuluja. Toimitamme tilaukset postipakettina ja pikkupakettina, molempia voi seurata lähetystunnuksella. Pikkupaketti toimitetaan perille asti postiluukkuun tai -laatikkoon, ja postipaketin voit noutaa postista tai pakettiautomaatista. Voit myös noutaa tilauksen Oulun alueelta ilmaiseksi, ota yhteyttä sopiaksesi noutoajankohdan ja -paikan.

 

 

Vaihto- ja palautusehdot

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Halutessasi tehdä palautuksen, otathan ensin yhteyttä info@veravera.fi. Huomioi, että palautuskulut jäävät asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

•nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

•pankkitilinumerosi

•kopio tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

Vera-Vera

Rautatienkatu 90 B 10

90400 Oulu

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@veravera.fi.

 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Muuta

 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vera-Vera käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Vera-Vera sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Vera-Vera

info@veravera.fi

Y-tunnus 2830987-8

 

Veera Ylikotila

0440552355

 

 

©2017 Vera-Vera

Seuraa meitä Instagramissa
Seuraa meitä Facebookissa

SEURAA MEITÄ: